Nieuw: VDB Voice, de VoIP oplossing die wél wat toevoegt!

VDB-automatisering-de-klant-aangenaam-verrasssen
Telermaat kiest voor cloud werkplekken van VDB
5 February 2018
VDB-Automatisering-Slim-Samenwerken
Slim Samenwerken
28 May 2018
Toon alles

Nieuw: VDB Voice, de VoIP oplossing die wél wat toevoegt!

Nieuw: VDB Voice, de VoIP oplossing die wél wat toevoegt!

VDB Automatisering lanceert een geweldige nieuwe VoIP oplossing: VDB Voice. Ad van den Broek legt uit waarom juist nu de tijd gekomen is om deze nieuwe dienst in de markt te zetten:

‘De afgelopen jaren kreeg ik vaak de vraag of VDB ook een VoIP oplossing kon bieden. Als ik daarop vroeg wat ze daarmee wilden bereiken, kreeg ik meestal een antwoord terug als: “Iedereen gaat toch over op VoIP”, “Is dat niet goedkoper dan?” of “Dat is toch de toekomst?!”.

Het moet wel wat toevoegen!

Met mijn Brabantse nuchterheid zeg ik dan alleen maar: “Laat je toch niet gek maken door alles wat je hoort. Gebruik gewoon je boerenverstand”.

Als ondernemer kijk je verder dan je eigen organisatie. Het allerbelangrijkste is: wat schieten je klanten ermee op? Pas als zij voordeel hebben bij een nieuwe oplossing, brengt het je bedrijf ook wat op. En je telefoonrekening gaat omlaag, dat is mooi meegenomen.

Good Things take Time

Het heeft dan ook even geduurd voor we een VoIP oplossing hebben ontwikkeld waar we voor 100% achter kunnen staan. Maar nu kunnen we een VOIP oplossing bieden die je business écht vooruit kan helpen. Niet alleen door kostenbesparing en gebruiksgemak, maar vooral door de dienstverlening aan je klanten te verhogen.

De échte winst van VoIP

Denk aan zaken als écht goede bereikbaarheid, kortere wachttijden, integratie van vaste en mobiele apparatuur en het analyseren van je verkoop- of servicegesprekken.

 

Niet erg flitsend, dat ben ik met je eens. Maar wel simpel en duidelijk en dat is dan weer precies wat wij belangrijk vinden voor onze klanten: betaalbare oplossingen die doen wat ze beloven en die iedereen begrijpt.

Meer weten over VoIP

In de komende weken ga ik een aantal blogs schrijven over deze nieuwe productlijn, uitgaande van de business van onze MKB klanten. Deze blogs zullen gaan over vragen als “Waarom een VoIP oplossing. Iedereen heeft toch ook een mobieltje?”, “Waarom heeft die klant ons niet kunnen bereiken?” en “Wat zijn de voordelen van het integreren van vaste en mobiele toestellen?”

Ken je collega’s of kennissen die het ook leuk vinden om deze serie te ontvangen? Stuur dit bericht dan aan ze door of vraag ze om zich aan te melden op onze site.

Wil je nu alvast meer weten, stuur dan even een reply op deze mail. Dan nemen we snel contact met je op!’